Kosa stubišna platforma
Zahvaljujući svojoj kompaktnoj konstrukciji, KOSA STUBIŠNA PLATFORMA može se jednostavno ugraditi i prilagoditi gotovo svim vrstama stepeništa uz minimalne građevinske preinake. Iz svog asortimana nudimo Vam platforme širokog spektra od onih najmanjih - dim. 830x700 mm, do onih najvećih - dim. 1050x900 mm. Kosa stubišna platforma prikladna je za ugradnju unutar stambenih i poslovnih prostora, javnih ustanova, vrtića, škola, restorana, zdravstvenih ustanova, muzeja, kazališta, kina, knjižnica, športskih i sličnih prostora.

Kosa stubišna stolica
Stubišna stolica je specijalno dizajnirana za savladavanje svih vrsta kompliciranih stubišta sa zavojima, srednjim stajalištima i hodnicima.

Osobna dizala
U našem širokom asortimanu proizvoda naći ćete hidraulična i električna dizala, koja opcionalno možemo ponuditi u dvije varijante, odnosno sa ili bez strojarnice. Izvedbu kabine dizala možete odabrati prema Vašim željama i potrebama, a u skladu sa našim bogatim programom proizvoda i materijala. Obzirom na današnju sve veću potrebu za uključenje dizala u požarni sustav objekta, iz naše linije proizvoda odaberite protupožarna vrata u skladu sa svjetski priznatim normama. Opcionalno nudimo ugradnju dvosmjernog uređaja govorne veze na relaciji kabina dizala - upravljački uređaj, te uređaja za evakuaciju u slučaju nestanka električne energije ili u slučaju požara.

Vertikalna platforma
Vertikalna platforma savladavajući arhitektonske barijere omogućuje osobama smanjene pokretljivosti ili osobama u kolicima pristupačnost objektima svih vrsta i namjena. Svojom strukturom čini cjelinu koja je prilagođena kako vanjskoj, tako i unutarnjoj upotrebi, a svojim dizajnom lako je uklopiva u okoliš. Ugradnja vertikalne platforme ne zahtijeva građevinske radove, tako da je u kratkom vremenu spremna za rad i korištenje.

Mini dizalo - MINI LIFT
Omogućuje invalidnim osobama u kolicima dostupnost svim objektima, javnim ili privatnim, a kojima je pristup onemogućen arhitektonskom barijerom