Nalazite se u > Novosti
Narodna čitaonica u Kostreni opremljena kosom i vertikalnom platformom za osobe s invaliditetom
Narodna čitaonica Sv. Lucija u Kostreni obogatila je svoj sadržaj i omogućila ...

Ugrađen minilift u zgradi Udruge "Mali princ" u Đurđevcu
U novoizgrađenoj zgradi Udruge "Mali princ" u Đurđevcu ugradili smo...

Novi minilift u Osnovnoj školi u Rovišću
U Osnovnoj školi u Rovišću ugradili smo krajem proljeća 2022.g. minilift ...

Ugrađeno dizalo u Domu za starije osobe Volosko
U sklopu druge faze uređenja okoliša Doma za starije osobe Volosko ugradili smo osobno dizalo koje će korisnicima i djelatnicima boravak i rad u domu zasigurno učiniti ugodnijim i lakšim.
Dizalo na električni pogon nosivosti 1000 kg ugrađeno je...

Na Krku ugrađena vertikalna platforma
U kolovozu 2020.g. na Krku je na obiteljskoj kući ugrađena vertikalno podizna platforma

Ugrađen minilift u obiteljskoj kući u Rijeci
U Rijeci je u privatnoj obiteljskoj kući ugrađen vanjski minilift nosivosti....

Nova panoramska dizala u Cresu i Zadru
U pogon su puštena dva nova panoramska dizala u Zadru i Cresu.

U Cresu je u renesansnoj palači "Moise",nedavno restauriranom primjerku patricijske gradske kuće starom 500 godina, ugrađeno panoramsko dizalo...

Emmezeta Varaždin - ugrađeno teretno dizalo
U trgovačkom centru Emmezeta u Varaždinu ugrađeno je teretno dizalo. Dizalo nosivosti 2500 kg ...

Vatrogasni domovi u Vojniću i Cetingradu dobili stubišne platforme
U Vatrogasnom domu Vojnić i Vatrogasnom domu Cetingrad u rad su puštene koso podizne stubišne platforme. Obje platforme proizvod su tvrtke Vimec. U Vojniću je ugrađen model V65 koji na objektu savladava dva stubišna kraka, a u Cetingradu model V65 koji savladava jedan stubišni krak. Ovime je osobama smanjene pokretljivosti znatno olakšan pristup prostorijama vatrogasnog doma.

Ugrađena dva panoramska mini dizala
Početkom ljeta 2017. godine ugrađena su dva panoramska mini dizala u bližoj okolici Rijeke. Jedno je ugrađeno na pročelju obiteljske kuće u Vozilićima, dok je drugo smješteno unutar Obiteljskog doma za starije i nemoćne osobe u Ičićima. Oba mini dizala ugrađena su unutar čelične konstrukcije voznog okna, ostakljene sigurnosnim lamistal staklom. Mini dizala opslužuju dvije etaže, a svojom brzinom kretanja od 0,15 m/s udovoljavaju svim postavljenim prohtjevima za prijevoz invalidnih osoba i osoba smanjene pokretljivosti. Nosivost ugrađenih mini dizala iznosi 400 kg.

U Slavonskom Brodu puštena u pogon kosa stubišna platfoma
Početkom 2017. godine u kazališno - koncertnoj dvorani "Ivane Brlić-Mažuranić" u Slavonskom Brodu puštena je u pogon kosa stubišna platfoma nosivosti 225 kg, koja će u daljnjem radu omogućiti pristup teško pokretnim ili nepokretnim osobama.

VERTIKALNO PODIZNA PLATFORMA S11
U našem bogatom asortimanu proizvoda možete pronaći i vertikalno podiznu platformu (ADRIALIFT S11), koja svladavajući arhitektonske barijere omogućuje osobama smanjene pokretljivosti ili osobama u kolicima pristupačnost objektima svih vrsta i namjena.

Ugrađene dvije kose stubišne platforme u Slavonskom Brodu
Na dvama stubištima željezničkog kolodvora u Slavonskom Brodu su u cilju ukidanja arhitektonskih barijera ugrađene dvije kose stubišne platforme renomiranog talijanskog proizvođača VIMEC, te će početkom 2015. godine biti puštene u pogon i upotpuniti sliku rekonstruiranog dijela kolodvora.

U pogon puštene dvije vertikalno podizne i jedna kosa stubišna platforma
U novoizgrađenom vodenom parku "Istalandia" na potezu između Novigrada i Nove Vasi u svrhu ostvarenja nesmetanog kretanja osoba s invaliditetom i smanjene pokretljivosti u pogon su puštene dvije vertikalno podizne i jedna kosa stubišna platforma renomiranog talijanskog proizvođača...

Osnovna škola u Jadranovu dobila dizalo
Prilikom rekonstrukcije osnovne škole u Jadranovu posebna pažnja je posvećena djeci smanjene pokretljivosti, te je u tu svrhu pored prilagodbe prostorija školske zgrade, ugrađeno i osobno dizalo. Dizalo kapaciteta 8 osoba (nosivosti 630 kg), opslužuje dvije etaže školske zgrade. Nakon izvršenog tehničkog pregleda i primopredaje izvedenih radova, dizalo je pušteno u pogon dana 17.10.2013. g.


 Stranica  1 od 2
[1]  2